0642737044 info@janninkdesign.nl Binnenhof 28, Wierden

WORDPRESS ONDERHOUDSCONTRACT

 
Het systeem WordPress waarmee Jannink Design haar meeste websites maakt, is continue in ontwikkeling. WordPress en de plugins voor WordPress komen regelmatig met updates. Dit kunnen kleine updates zijn, maar vaak wel erg belangrijk vanwege aanpassingen in de beveiliging. Iets minder vaak komen er grotere updates of geheel nieuwe versies van WordPress uit, waarin vaak naast beveiliging technische verbeteringen ook hele nieuwe functionaliteiten zitten.
 

WAAROM NODIG?

 
Het is zeer verstandig deze updates bij te houden. Zeker als het gaat om beveiligingsupdates. Doe je dit niet of te laat dan vergroot je het risico dat je website gehackt wordt of door Google gezien gaat worden als onveilige website. De website kan hierdoor tijdelijk offline raken of niet goed zichtbaar meer zijn. Je (potentiële) klanten krijgen dit dan te zien en de kans dat ze dan een kijkje op je site gaan nemen, zal dan zeker afnemen.
 
Daarom is er de mogelijkheid om een WordPress onderhoudscontract af te sluiten bij Jannink Design. Hiervoor krijg je het volgende:
 
  • Maandelijks uitvoeren van updates en upgrades van WordPress (vaker indien noodzakelijk)
  • Maandelijks uitvoeren van updates voor plugins (vaker indien noodzakelijk)
  • Maandelijks back-up van je complete website (bestanden en database)
  • Beveiliging aanpassen indien nodig
  • Verwijderen van spam indien nodig
  • Terugzetten van een back-up van je website indien nodig
 

MEER INFORMATIE AANVRAGEN?

 
Neem dan contact met ons op via de contact pagina.