0642737044 info@janninkdesign.nl Binnenhof 28, Wierden

WEBSITES

 
Er wordt steeds meer gezocht naar bedrijven via het internet. Het is daarom belangrijk om op te vallen op het World Wide Web. Jannink Design kan jou hierbij helpen. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een meer complex systeem, in overleg met jou komen we tot het gewenste eindresultaat. Een digitaal visitekaartje waar je weer jaren mee verder kan!
 

WERKWIJZE

 
Wanneer je interesse hebt in een website, vindt er eerst een vrijblijvend gesprek plaats. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen; denk hierbij aan de navigatie, lay-out, kleuren en dergelijke. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij vervolgens een passend ontwerp. Pas na goedkeuring van het ontwerp, maken wij een offerte op maat. Vooraf rekenen wij geen kosten en loop je dus geen enkel risico!
 
Mocht je de offerte goedkeuren, dan wordt de website gebouwd in een CMS systeem. In dit systeem kun je gemakkelijk zelf de website bijhouden. Uiteraard kan Jannink Design dit ook voor je doen. Tevens vullen wij de website met de door jou aangeleverde teksten en foto’s.
 
Tot slot kun je ook nog een onderhoudscontract afsluiten.